375,00 zł
Cena regularna:
399,00 zł
Ricotta
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Jak zrobić ser ricotta z serwatki pozostałej po wyrobie serów podpuszczkowych takich jak gouda, feta, oscypek, czy mozarella? Legenda głosi, że nie ma lepszego sernika nad ten, do którego upieczenia wykorzystano ricottę. Warto przekonać się o tym samemu. Pobierz film szkoleniowy, a ekspert, Krzysztof Jaworski, pokaże Ci jak sprawić, aby ser ricotta na stałe zagościł w Twoim domu.
Możesz obejrzeć bezpłatnie fragmenty szkolenia wideo lub wykupić dostęp bezpośrednio w witrynie Fimple.TV - link poniżej:
https://fimple.tv/kurs/ser-ricotta-wloski-do-sernika/
Fimple to platforma kursów wideo oraz warsztatów stacjonarnych. Oprócz serowastwa znajdziesz tam wysokiej jakości kursy wędliniarstwa, piekarnictwa, piwowarstwa i inne.
Fimple to pasjonaci rozkochani w tradycji zdrowego i naturalnego jedzenia robionego w domu. Swojskie wyroby są niezastąpione!