375,00 zł
Cena regularna:
399,00 zł
Parzenica żuławska
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Ser żuławski domowej roboty? Jak najbardziej tak! Pobierz kurs online i ucz się od najlepszych jak zrobić ser żuławski. Specjalista serowarstwa, Krzysztof Jaworski, pokaże Ci jak odpowiednio dogrzać mleko, aby zrobić ser typu parzenica, który swoim słonym smakiem przypomina słynny oscypek. Ty zdecydujesz, czy zjesz go na świeżo, czy pozwolisz mu choć chwilę dojrzeć.
Możesz obejrzeć bezpłatnie fragmenty szkolenia wideo lub wykupić dostęp bezpośrednio w witrynie Fimple.TV - link poniżej:
https://fimple.tv/kurs/ser-parzenica-zulawska-z-masy-parzonej/
Fimple to platforma kursów wideo oraz warsztatów stacjonarnych. Oprócz serowastwa znajdziesz tam wysokiej jakości kursy wędliniarstwa, piekarnictwa, piwowarstwa i inne.
Fimple to pasjonaci rozkochani w tradycji zdrowego i naturalnego jedzenia robionego w domu. Swojskie wyroby są niezastąpione!