Informacja

Szanowni Państwo, w związku ze znacznie zwiększoną ilością zamówień, czas wysyłki aktualnie wynosi około 2 dni robocze od złożenia zamówienia. Pracujemy nad przywróceniem płynności wysyłek. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o wyrozumiałość.

Produkt dnia
Broszura informacyjna Serowar.pl
Broszura informacyjna Serowar.pl
1,00 zł
szt.
Płatności

dotpay

Allegro

allegro opinie

Sero-jogurtownica 1,5 L z ustawieniem temperatury

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 125,00 zł 125.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Producent: -

Opis

HIT SPRZEDAŻY!

Jest to urządzenie wielofunkcyjne, które sprosta oczekiwaniom wszystkich, którzy chcą swoje domowe menu wzbogacić o pyszne i zdrowe jogurty, a także o serki czy kefir.
Idealnie nadaje się do robienia zarówno zwykłego jogurtu, jak i gęstego jogurtu typu greckiego.
Zwolennikom kuchni wegetariańskiej pozwoli przygotować jogurt z mleka sojowego.

Wyposażona została w timer pozwalający na zaprogramowanie czasu pracy oraz w termostat umożliwiający precyzyjne ustawienie temperatury dojrzewania jogurtu, kefiru, czy sera. Dzięki temu jogurtownica ta zapewnia świetną kontrolę procesu tworzenia ulubionych pyszności i może z łatwością sprostać indywidualnym preferencjom.
Jest szybka, niezawodna, a do tego pięknie zaprojektowana.

Regulacja temperatury w zakresie 20-55 st. C.

 


Szerokość produktu: 19.5cm
Głębokość produktu: 16.5cm
Wysokość produktu: 21.0cm

 

Jogurt to napój znany i lubiany od lat, wywodzący się z rejonów Bliskiego Wschodu, w Europie rozpowszechniony przez Turków na Bałkanach i dalej na całą Europę. Zawiera on mnóstwo witamin i mikroelementów oraz przyjazną i korzystną mikroflorę bakteryjną. Dzięki pracy mikroorganizmów, niewiele jest w nim laktozy, przez co mogą go pić również osoby z jej nietolerancją. Idealnie nadaje się do mieszanek z owocami, bakaliami, używany też jest w wielu przepisach kulinarnych.

 


Niestety, jogurty "ze sklepu" często wzbogacane są różnymi dodatkami takimi jak np. pektyny mające na celu zagęścić konsystencję lub aromaty - "poprawiające" smak. Ponadto, leżące długo w sklepowej lodówce jogurty, mają znacznie mniej aktywnych bakterii niż te świeże.

Jogurt domowy jest zdrowy, łatwy w zrobieniu i smaczny, a przede wszystkim mamy pewność, co jemy.

 

Pamiętaj, aby kupić również bakteryjne kultury starterowe:

https://serowar.pl/pl/c/Kultury-jogurtowe%2C-kefirowe%2C-probiotyczne/35

 

Fotorelacja z produkcji domowego jogurtu:

https://serowar.pl/pl/n/87

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl