Wymieszanie bakterii, podpuszczki i innych dodatków w mleku to pierwszy etap, który jest niezmiernie ważny przy produkcji sera. Skuteczne wymieszanie gwarantuje dokładne rozprowadzenie substancji, dzięki czemu nie pojawią się grudki, a skrzep będzie zwięzły.

Rózgi, trzepaczki, mieszadła, łyżki - skuteczne mieszanie

 Mieszadło profesjonalne (trzepaczka / rózga) Mieszadło profesjonalne (trzepaczka / rózga)
Producent: Stalgast
Cena: 21,00 zł
zawiera 23% VAT
zobacz więcej
Chochla, MONOBLOK Chochla, MONOBLOK
Producent: Stalgast
Cena: 55,00 zł
zawiera 23% VAT
zobacz więcej
Łyżka cedzakowa (szumówka) MONOBLOK Łyżka cedzakowa (szumówka) MONOBLOK
Producent: Stalgast
Cena: 24,00 zł
zawiera 23% VAT
zobacz więcej
Mieszadło ręczne (typ D) Mieszadło ręczne (typ D)
Producent: PLEVNIK
Cena: 1 776,34 zł (386,16 €)
zawiera 23% VAT
szt.
zobacz więcej
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl