Komora dojrzewalnicza do mięs, wędlin
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Wysokiej jakości komora dojrzewalnicza do mięs, wędlin.
Okładzina ścian wewnętrznych ze stali nierdzewnej AISI 304 SB o grubości 6/10, a zewnętrzna z nietoksycznej blachy plastyfikowanej o grubości 5/10, wykończenie gładkie w kolorze białym.
Izolacja ze sztywnej pianki poliuretanowej o gęstości 40 kg/mc.
Zaokrąglone krawędzie wewnętrzne.
Spód ze stali nierdzewnej, grubość podłogi cm. 4, wzmocniona.
Drzwi izolowane, uchylne, grubość cm. 7, klamka i zabezpieczenie.
Układ chłodniczy składający się z agregatu chłodniczego z hermetyczną sprężarką i wentylowanym parownikiem.
System nawilżania parowego.
Ogrzewanie za pomocą grzałek elektrycznych.
Elektroniczna jednostka sterująca wraz z wyświetlaczem do programowania i wyświetlania temperatury i wilgotności.
Zakres temperatur od +12°C do +22°C.
Zakres wilgotności od 60% do 95%.
Zdolność produkcyjna od 50 do 150 kg kiełbas średniej wielkości w każdym cyklu.
Zasilanie: jednofazowe
ROZMIAR 100 x 109 cm, wysokość 217 cm.