Podpuszczka naturalna jagnięca w proszku

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 5,00 zł

Cena regularna:

5.00
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:



ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Naturalna podpuszczka to koagulant składający się z enzymów wytwarzanych przez żołądki jagniąt. Produkt ten stosuje się w przemyśle mleczarskim do produkcji sera świeżego i sera dojrzewającego.

Jest to tradycyjna włoska podpuszczka. Polecana przy przerabianiu większych ilości mleka.

Dawkowanie orientacyjne: 5 g. na 100 L mleka

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Inni klienci kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium