Podpuszczka mikrobiologiczna - 5,5 g. - 1000 L mleka

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 10,00 zł 10.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Podpuszczka mikrobiologiczna to naturalny koagulant wytwarzany przez grzyby Rhizomucor Miehei.
Podpuszczka ta jest pochodzenia wyłącznie roślinnego (jest wegetariańska) i wytwarza się przez fermentację i oczyszczanie grzyba. Produkt ten jest stosowany do produkcji sera.

 

Dawkowanie:

5.0 - 5,5 gr. na 1000 litrów mleka

 

Pełny katalog preparatów firmy BIOCHEM do produkcji mleczarskiej (kultury starterowe, podpuszczki, chlorek wapnia i inne) dostępny pod adresem - w formacie PDF:

http://serowar.pl/upload/BIOCHEM-SEROWAR.pdf 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium