Paski lakmusowe do mierzenia pH (100 sztuk)

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 29,00 zł 29.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Specjalistyczne paski wskaźnikowe do mierzenia pH roztworów. Papierowe, z kolorowymi polami, łatwe w użyciu.

Zakres pH od 4,0 do 7,0 - idealne do pomiarów w mleczarstwie. Odpowiedni poziom kwasowości przy produkcji wielu serów jest kluczowym czynnikiem technologicznym. Z tego powodu kontrola pH jest tak ważna.

pH świeżego mleka to około 6,6.

Punkt izoelektryczny kazeiny do tworzenia twarogu to około 4,6.

pH do produkcji serów uplastycznianych typu pasta filata (np. Mozzarella) to około 5,2-5,5.

Opakowanie 100 sztuk.

Inni klienci kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium