Domowe wędzenie żywności

Dostępność: chwilowy brak towaru
Cena: 34,99 zł

Cena regularna:

34.99
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Pyszne boczki, szynki, kiełbasy, wędzony drób, dziczyzna, sery i inne pyszności.
    
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.

 
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

 

Autor: Warren R. Anderson
Ilość stron: 256
Format: 165x235 mm
Oprawa: Oprawa miękka
ISBN: 978-83-7773-578-7
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2016
Wydanie IV

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium