375,00 zł
Cena regularna:
399,00 zł
Domowe wędzenie żywności
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Pyszne boczki, szynki, kiełbasy, wędzony drób, dziczyzna, sery i inne pyszności.
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Autor: Warren R. Anderson
Ilość stron: 256
Format: 165x235 mm
Oprawa: Oprawa miękka
ISBN: 978-83-7773-578-7
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2016
Wydanie IV