Domowe marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne (wydanie II)

Dostępność: chwilowy brak towaru
Cena: 19,90 zł 19.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby i inne produkty.

Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne.

Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby.

 

W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.


Autor: Colette Prommer, Stefan Grossauer
Ilość stron: 96
Format: 165x235 mm
Oprawa: Oprawa miękka
ISBN: 978-83-7773-142-0
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2013

Inni klienci kupili również
E213. Tabele dodatków i składników chemicznych
E213. Tabele dodatków i składników chemicznych

24,90 zł

Nalewki z piwniczki farmaceuty - Marek Ellnain
Nalewki z piwniczki farmaceuty - Marek Ellnain

34,90 zł

Wytwarzamy ekologiczny ser... w domu
Wytwarzamy ekologiczny ser... w domu

20,00 zł

szt.
Laktaza - enzym usuwający laktozę
Laktaza - enzym usuwający laktozę

10,00 zł

Cena regularna:

20,00 zł

Najniższa cena: 20,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium