375,00 zł
Cena regularna:
399,00 zł
Camembert
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Jak zrobić camembert? Przepis na camembert zawiera szlachetną pleśni o nazwie penicillium candidum co sprawia, że te pochodzące z Francji małe serowe krążki pokrywają się białym puchem i są wyjątkowe! Ser już po 2-3 tygodniach nadaje się do spożycia, a więc jest świetny dla tych, którzy nie lubią długo czekać. Pobierz film szkoleniowy i zrób swój własny camembert razem z doświadczonym serowarem, Krzysztofem Jaworskim.
Możesz obejrzeć bezpłatnie fragmenty szkolenia wideo lub wykupić dostęp bezpośrednio w witrynie Fimple.TV - link poniżej:
https://fimple.tv/kurs/ser-plesniowy-camembert-miekki/
Fimple to platforma kursów wideo oraz warsztatów stacjonarnych. Oprócz serowastwa znajdziesz tam wysokiej jakości kursy wędliniarstwa, piekarnictwa, piwowarstwa i inne.
Fimple to pasjonaci rozkochani w tradycji zdrowego i naturalnego jedzenia robionego w domu. Swojskie wyroby są niezastąpione!